Tämä on Urheilusukeltajien nuorten uppopallojoukkueen virallinen epäviralliseen tyyliin tuotetun materiaalin ehtymätön aarreaitta.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Uppopallon finaalit pelataan 12.4.2014 - US kohtaa jälleen Riihimäen!

Sivulle http://www.uppopallo.fi/kilpailutoiminta/sarjat-2013-2014/ ilmestyneessä mainoksessa uppopallon kauden 2013-2014 finaaleista A-nuorten kultaottelu Urheilusukeltajien ja Riihimäen välillä mainitaan vain ohimennen. Käsityksemme mukaan tämä johtuu siitä, että tiedotuskanavien mielestä peli pelattiin jo finaalijoukkueiden nimeämisvaihessa.

Ottelu pelataan siis Pirkkolassa, eli Urheilusukeltajien kotihallissa. Riihimäellä on suhteellisen samanlainen allas eli sen suurempaa kotikenttäetua meille ei ole luvassa. Viime vuoden 6-2 voitto Riihimäestä pelattiin Impivaaran altaassa, joka on paljon Pirkkolaa lyhyempi ja saimme luotua monta tilannetta nopeilla puruilla. Ottelu tapahtuu siis aivan eri olosuhteissa kuin viime vuonna. Jännittävä ottelu on varmasti luvassa, sillä molemmat joukkueet treenaavat pääsääntöisesti pitkässä altaassa, joten nyt tullaankin näkemään molemmilta parasta mahdollista peliä. Ennustuksien mukaan ottelu tulee olemaan aikaisempia pieninumeroisempi.

Päivän pitkävetovinkit:
Nuorten finaalissa US - Riihimäki (2+) kohtaan raksi USlle. Kerroin 1.2
Miesten pronssiottelussa: Kupla - Pietarsaari (1+), Kuplalle raksi. Kerroin 1.3
Miesten finaaliin emme ota kantaa.
Naisten pronssiottelussa: Najadit - Nasut, Najadeille raksi. Kerroin 6.

Kaikista otteluista siis povataan jännittäviä, joten kannattaa tulla katsomaan. US-kisakatsomo on jo ylibookattu, mutta muiden joukkueiden kannatusaitioon pääsee vielä lisämaksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti